Kan du gå hjem når jobben er gjort? Les videre.


Hvem bryr seg om å være effektiv?

Da vi utviklet DrumRoll, tenkte vi transportbransjen var den viktigste kundegruppen. Hvor galt kan man ta? Etter mye markedsføring så vi et mønster som sa oss noe annet. Norske bønder var mer opptatt av å spare tid og ha det ryddig, enn trailersjåfører. Etter noen undersøkelser fant vi ut at de med timebetaling ikke bryr seg, i like stor grad, om effektivitet. Bønder derimot, kan gå hjem til familien når jobben er gjort. Da er det plutselig mer å hente på å jobbe smart og effektivt.

Rull opp stroppen på rekordtid.

Du får mer enn spart tid!
Å bruke DrumRoll til å rulle opp stropper handler ikke bare om å spare tid. DrumRoll sørger også for at du alltid ruller opp stroppen med kroken til slutt. Dette er akseptert som "Best Practice" i forbindelse med lastsikring. Da er det trygt og enkelt å kaste stroppen over stor last, mens en holder kroken. En sparer seg også for en tur rundt kjøretøyet for å feste kroken som du nettopp har kastet fra deg. Det at stroppen er rullet opp fra enden, gjør det enkel å kaste den langt. Dette er ikke tilfelle når en ruller stroppen opp fra midten. Da står en med begge endene når stroppen kastes. Lagres stroppene sammenrullet, varer de lenger også.

Hva er risikoen ved å prøve?
Det er mange grunner til å kjøpe DrumRoll, men det er et nytt verktøy som du sikkert ikke har sett andre bruke enda. Det kan føles som en risiko å prøve noe nytt. Vi gir derfor 100% fornøyd garanti. Hvis du ikke er fornøyd får du alle pengene dine tilbake. Dette betyr at du får muligheten til å prøve et verktøy som kan spare deg for tid og øke sikkerheten, uten at det koster deg noe, om du ikke er fornøyd. På denne måten har du har noe å vinne, men ingenting på å tape.

Jeg anbefaler deg å lese kundeomtaler som våre kunder har gitt oss. De finner du på produktsiden, ved å klikke på teksten under.

Les kundeomtaler eller kjøp DrumRoll for 50mm stropper her.